Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ceren Özveri son yolculuğuna uğurlandı

Çalışma Ekonomisi Doktoru, Avukat Murat Özveri ve Av. Nezaket Özveri’nin kızları Ceren Özveri (28) son yolculuğuna uğurlandı.

Çalışma Ekonomisi Doktoru, Avukat

Özveri ailesinin kızı Ceren, 8 yıldır kanser ile mücadele ediyordu. Önceki gün hayatını kaybeden Ceren, bugün İzmit’te toprağa verildi. Yahya Kaptan Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığında toprağa verilen Ceren’i son yolculuğuna sevenleri uğurladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Cenaze törenine; DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Birleşik Metal-İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Türk-İş Marmara Bölge Temsilcisi Adnan Uyar, Petrol-İş Genel Başkanı Süleyman Akyüz, AB Eski Bakanı ve HDP Kocaeli Eski Milletvekili Ali Haydar Konca, CHP Eski Milletvekili ve Kocaeli Demokrasi Girişimi Sözcüsü Bekir Yurdagül, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP, HDP, EMEP, Sol Parti, Halkevleri, Kocaeli Dayanışma Akademisi, Kocaeli Barosu, İSİG Meclisi, TMMOB, TTB ve KESK üye ve yöneticileri de katıldı. Yine törende çok sayıda işçi, avukat ve Özveri ailesinin sevenleri de yer aldı.

Çalışma ve Toplum Genel Yayın Yönetmeni ve Evrensel Gazetesi Yazarı Av. Dr. Murat Özveri ve Av. Nezaket Özveri’nin kızları E. Ceren Özveri, Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Heidelberg Üniversitesi’nde yüksek lisansa kabul edilmişti.