Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarkan Serbest Kocaelispor’da!

Kocaelispor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlılar Appindangoye transferinin ardından Tarkan Serbest’le de sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kocaelispor’da transfer çalışmaları devam

Trendyol 1.Lig’de bu sezon şampiyonluk isteyen Kocaelispor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Körfez temsilcisi, Appindangoye’nin ardından Tarkan Serbestle de anlaşmaya varıldığını açıkladı. Deneyimli oyuncu Kocaelispor ile resmi sözleşme imzaladı.

İKİ YILLIK ANLAŞMA

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor’da transfer çalışmaları sürüyor. Geçen sezon Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’da forma giyen Appindangoye’yi renklerine bağlayan yeşil siyahlılar, Gabonlu oyuncunun ardından Tarkan Serbest’i de duyurdu. 30 yaşındaki savunma oyuncusu Burnga Tesisleri’nde Kocaelispor ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

1,518 DAKİKA SAHADA KALDI

Geçen sezonu Göztepe’de geçiren tecrübeli futbolcu, İzmir ekibiyle 24 karşılaşmaya çıktı ve 1,518 dakika sahada kaldı. 24 maçta gol veya asist katkısı yapamayan Tarkan Serbest sezonun tamamında 2 sarı kart gördü.