Kocaeli Valiliği tarafından Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, Kocaeli’de yarın (pazartesi) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 derece kuvvetinde esecek olan fırtınanın etkili olması bekleniyor. Salı sabah saatlerine kadar sürecek olan fırtınalı hava nedeniyle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Batı Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.
DİKKATLİ OLUN UYARISI
Fırtınanın, 29.04.2025 (Salı) günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Marmara’da rüzgarın, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.
Fırtınanın, 29.04.2025 (Salı) günü gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
Denizlerimizde (Batı Karadeniz ve Marmara’da) Fırtına Bekleniyor!
🔽https://t.co/8uiyCUcwvf pic.twitter.com/73K0ZORoJP— TC Kocaeli Valiliği (@kocaelivaliligi) April 27, 2025