Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’dan bir transfer daha!

Kocaelispor geçen sezon Kasımpaşa’da forma giyen Oğulcan Çağlayan’ı kadrosuna kattı. Yeşil siyahlılar, sol kanat oyuncusu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kocaelispor geçen sezon Kasımpaşa’da

Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor bir transferi daha açıkladı. Körfez temsilcisi, geçen sezon Kasımpaşa forması giyen Oğulcan Çağlayan’ı kadrosuna kattı. Yeşil siyahlılar, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşme imzalayacak.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Kocaelispor’daki transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil siyahlılar Tarkan Serbest’in ardından Oğulcan Çağlayan ile de anlaşmaya varıldığını açıkladı. Deneyimli oyuncu Atakent Cihan Hastanesi’nde yapılacak olan sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.

GEÇEN SEZON 25 MAÇA ÇIKTI

2023-2024 sezonunu Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa’da geçiren Oğulcan Çağlayan İstanbul ekibinde 25 maça çıktı ve 1,021 dakika sahada kaldı. 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu takımına 1 asistlik katkı verdi. Oğulcan Çağlayan sol kanat, sağ kanat ve forvet bölgelerinde görev yapabiliyor.