Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’da Mehmet Yılmaz’a yeni sözleşme!

Kocaelispor’da Gökhan Değirmenci’nin ardından Mehmet Yılmazla da yeni sözleşme imzalandı. 28 yaşındaki oyuncu bir yıl daha yeşil siyahlıların başarısı için ter dökecek.

Kocaelispor’da Gökhan Değirmenci’nin ardından

Trendyol 1. Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolası ile giren Kocaelispor’da yeni sezon hazırlıkları bir yandan devam ederken, diğer taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Dış transferde şuana kadar 5 futbolcuyu kadrosuna katan yeşil siyahlılar, iç transferde de tecrübeli eldiven Gökhan Değirmenci ile sözleşmesini uzatmıştı. Körfez temsilcisi Değirmenci’nin ardından şimdi de Mehmet Yılmazla nikah tazeledi, 28 yaşındaki sağ bek ile bir yıl daha yola devam edilecek.

4 İSİM KADROYA KATILDI

Yeni sezonda Süper Lig’e çıkmak isteyen Kocaelispor şu ana kadar sağ beke Ahmet Oğuz, orta sahaya Pedrinho ve Furkan Özyapı, sol beke de Muharrem Cinan ve Emre Gedikle sözleşme imzalandı. Yeşil siyahlılar, iç transferde ise kaleci Gökhan Değirmenci ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık yeni sözleşme imzaladı.

“ŞAMPİYONLUK BOYNUMUZUN BORCU”

Brunga Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki sağ bek, “Bu sezon camiamızı hak ettiği Süper Lig’e çıkartmak için canla başla mücadele edeceğiz. Tekrar burada olduğum için mutluyum. Taraftarlarımıza geçen yıldan kalan şampiyonluk borcumuzun olduğunun farkındayım Allah nasip ederse herkesi sevindirip, sezon sonu hep birlikte bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZON 1,223 DAKİKA SAHADA KALDI

Körfez ekibinde Gökhan Değirmenci’nin ardından Mehmet Yılmaz ile de yeni sözleşme imzalandı. Geçen sezon yeşil siyahlılarda 18 maçta görev alan tecrübeli oyuncu 1,223 dakika sahada kaldı. Gol veya asisti bulunmayan Mehmet Yılmaz, iki sarı kartla sezonu tamamladı.