Trendyol 1. Lig’de yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Kocaelispor 27 Haziran Perşembe (yarın) topbaşı yapacak. Yeşil siyahlıların yeni sezondaki kamp programı da belli oldu. Kocaelispor 3 etaptan oluşan kamp programı geçirecek.
27 Haziran Perşembe günü teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezonu açacak olan yeşil siyahlılar, 3 Temmuz’a kadar Brunga Tesisleri’nde olacak. İkinci etap kamp çalışmaları için 6 Temmuz’da Topuk Yaylası’na gidecek olan Kocaelispor 15 Temmuz’da ise şehre dönecek.
SON KAMP BOLU’DA
Kocaelispor yeni sezon öncesindeki son kamp dönemini ise Bolu’da yapacak. 18 Temmuz’da Gerede’deki The Sign Esentepe Hotel Gerede’de kamp yapacak olan Körfez temsilcisi, 28 Temmuz’da Kocaeli’ye dönüş yapacak.