Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelili Furkan evinde!

Kocaelispor, Kocaeli’de doğan ve Kocaelispor’un alt yaş takımlarında forma giyen Furkan Gedik’i Muş 1984’ten kadrosuna kattı. Yeşil siyahlılar 21 yaşındaki yaşında olan oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kocaelispor, Kocaeli’de doğan ve

Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde 27 Haziran’da başlayan Kocaelsipor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Yeşil siyahlılar Kocaelispor’un alt yaş takımlarında forma giyen ve geçen sezonu Muş 1984’te geçiren Furkan Gedik ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.

“TARAFTARI OLDUĞUM TAKIMDAYIM”

Brunga Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Kocaelispor’da olmaktan dolayı mutluluğunu dile getirdi. Furkan Gedik imza töreninde yaptığı açıklamada; “Bugün burada olmak benim için çok güzel. Her futbolcunun kendine göre hayalleri vardır, benim hayallerim de kendime göre çok büyük ve anlamlı, Kocaelispor formasıyla Süper Lig’de oynamak ve bir gün eğer mümkünse milli formayı giyebilmek. Hayallerimi gerçekleştirebilmemin imzasını atmak benim için hem onur hem de gurur verici. Taraftarı olduğum takımın sahada oyuncusu olmak, şampiyonluk mücadelesinde elimden geleni yapmak için sabırsızlanıyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde emeği olan başta Ertuğrul hoca olmak üzere başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

9 GOL, 6 ASİST

Sezona Belediye Derincespor’da başlayan ancak sezonu Muş 1984’te tamamlayan Furkan Gedik 2023-2024 sezonunda toplam 36 maça çıktı ve 2 bin 851 dakika sahada kaldı. Sol kanat oyuncusu geride kalan sezonda toplamda 9 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.