Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Oğuz Kocaelispor’da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor’da bir isim daha transfer edildi. Yeşil siyahlılar, Ahmet Oğuz’u renklerine bağladı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren

Trendyol 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Kocaelispor’da yeni sezon hazırlıkları teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde başladı. Yeni sezonu şampiyonluk parolası ile açan Körfez temsilcisinde kadroya bir isim daha katıldı. Yeşil siyahlılar, geçen sezonu Konyaspor’da geçiren Ahmet Oğuz’u bedelsiz olarak kadrosuna kattı.  Ahmet Oğuz yeni takımı ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

“SEZON SONU KUPAYI BU ŞEHRE GETİRECEĞİZ”

Brunga Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde konuşan 31 yaşındaki tecrübeli sağ bek oyuncusu; “Bu köklü camianın bir ferdi olmak beni çok mutlu ediyor. Hedefimizin şampiyonluk olduğunu iyi biliyoruz ve bunun için son dakikaya kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte sezon sonu o kupayı bu şehre getireceğiz” ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZON 2 GOL 1 ASİST YAPTI

2023-2024 sezonunda Konyaspor forması giyen tecrübeli oyuncu, geçen sezon 34 maça çıktı ve 2 bin 381 dakika sahada kaldı. Ahmet Oğuz, yeşil beyazlılarda 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.