Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi Kocaeli’de Kaan Hudekoğlu tek aday

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık görevden alınmıştı. Kongrede Kaan Hudekoğlu’nun tek aday olacağı öğrenildi.

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık görevden alınmıştı. Kongrede

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Vedat Çalık partisinin genel başkanı Ümit Özdağ’ın kararı ile görevden alınmış ve yerine geçici olarak Ersin Özyılmaz atanmıştı. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak, Hudekoğlu’nun listesi ile tek liste girileceğini belirtti.

“ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL”

Konu üzerine ise vekaleten atanan Ersin Özyılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 1 ay önce atanmış olduğum, Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinin gereğini yerine getirmiş, 12 Ağustos Cuma günü Olağanüstü Kongre tarihini alıp, partimizi kongreye hazır hâle getirmiş bulunmaktayız. Herhangi bir adaylığım söz konusu değildir. Kongrede kazanacak aday arkadaşımıza başarılar diliyorum. Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Ümit Özdağ Bey ve Genel merkez yönetimimizin politikaları doğrultusunda, Yolumuza devam ediyoruz”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kartepe’de askeriyeden boşaltılarak
Sıradaki Haber Gergerlioğlu: Memduh Tağmaç Kışlası’nda devlet malı yağmalanıyor!