Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şahin Talus: Yüzde 62 alacağımız oyla Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, düzenlediği basın toplantısında, “Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda Kocaeli’nin Yüzyılı olacak Kocaeli’de yaşayanların ekmeği büyüyecek.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Kocaeli İl
Nazim Ozgun Erbulan 1

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, bugün partisinin il binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. İl başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Talus, şu ifadeleri kullandı; “17 Ağustos’u yaşayan bir kardeşiniz olarak bölgeye gittiğimizde asrın depremini gördük. Sonrasında seçim süreci başladı. Seçim sürecinde 151 tane çok değerli aday adayımız oldu. Bu aday adaylarımızla 3 günlük süreçte temayül yaptık. 14 tane 151 gibi değerli adayımız oldu. Son 20 yılda dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen çok badirelere şahit olduk. Recep Tayyip Erdoğan bu badirelerden hiçbirini engel olarak görmedi, mazerete sığınmadı 2023 yılına bu vizyonla geldik. İlk günlerde olduğu gibi son günlerde de Recep Tayyip Erdoğan açılıştan açılışa koşuyor. Kocaeli Şehir Hastanesi ve 94 yatırımın açılışı oldu.

“YAPABİLECEK BİR TANE BABAYİĞİT ÜLKE YOK”

TOGG’u Gebze’den İzmit’e ben kullandım. Ayrı bir gururdu. Listeyi çok uzatabiliriz. Bazıları bunlara seçim yatırımı diyor. Varsın desinler. Bu saydıklarımızın hiçbirini birkaç senede dünyada yapabilecek bir tane babayiğit bir tane ülke yok. Muhalefet, bırakın bunları yapmayı düşünüp vaat bile edemez. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptıklarımız bizim yüz akımızdır. Onun için ‘Yaparsa AK Parti yapar’ sözü muhalefetin kabul ettiği gerçeğin ta kendisidir. Seçim beyannamemiz 500 sayfa. Kocaeli’de 2002-2023 yılları arasında yapılan hizmetler broşürünü stantlarımızda dağıtıyoruz. Yaptıklarımızı sıralarsak dünyadan Mars’a yo olur. Muhalefet, bizim yaptıklarımızı vaat ediyor. Yapmayı vaat ettiklerini kimin parasıyla yapacaklar? Elbette yapan bilir. Söz konusu eser ve hizmet ise konuşmanın hakkı Recep Tayyip Erdoğan’dır.

“KOCAELİ ÜRETİMİN OLDUĞU HER SAFHADA ADRES OLACAK”

TOGG 7 yılda normalde 1 milyon üretmeyi hedefliyoruz. Bütçeye katkı 1 trilyon TL. Yerli savunma sanayimiz yüzde 20’den yüzde 80’e çıkardık. Karadeniz doğalgazını bulamazsınız demişlerdi. Bulduk, çıkardık, hizmete aldık. Hem de dünya tarihine geçecek bir rekorla. Doğalgaz ihtiyacımızı bu keşifle 35 yıl karşılayabileceğiz. 1 trilyon dolar ülkemizde kalacak. Bu aşamaya gelmek 20 yılımızı aldı. Milletimiz ve memleketimiz adına hasat yapmaya başladık. Onun için önümüzdeki dönemi şahlanış dönemi olarak koyduk. Ülkemizin kazancı bizim de kazancımız olacak. Bir Kocaeli’de TÜBİTAK, MAMTEK, Bilişim Vadisi olmasıyla beraber AR-GE ve üretim merkezi. Sanayi ve üretimin merkez üssü Kocaeli. Yani Kocaeli üretimin olduğu her safhada adres olacak. Türkiye Yüzyılı, aynı zamanda Kocaeli’nin Yüzyılı olacak Kocaeli’de yaşayanların ekmeği büyüyecek.

“CUMHURBAŞKANIMIZ KOCAELİ’DE SANDIKLAR PATLAYACAK” DEDİ

Türkiye yüzyılını başlatanlarla eski yüzyıla mahkum etmek isteyenlerin seçimidir. 300 milyar dolar para getireceğiz diyorlar. Amerikan, İsviçre bankaları batıyor. O parayı hangi şartla getireceksiniz? AK Parti Kocaeli teşkilatı olarak göreve atandığımızdan beri bu şuurla çalışmaktayız. Birbirine benzemez, kaostan başka bir şey vaat etmeyen, terör örgütleriyle iş tutanlarla hepsini sandığa gömeceğiz. Cumhurbaşkanımız aday tanıtım töreninde ‘Kocaeli her zamanki yerinde, Kocaeli’de sandıklar patlayacak’ demiştir. Kocaeli Şehir Hastanemizin açılışı oldu. Cumhur İttifakı il başkanlarımızla halkımızı davet ettik. 35 bin kişi açılışa geldi.
Cumhur İttifakı başkanlarımızla Kocaeli’den en büyük desteği vereceğiz. Yüzde 62 alacağımız oyla Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz. AK Parti olarak artı bir vekil ile alacağımızı açıkladık. Haftaya, yapacağımız çalışma ile kaç oy alacağımızı açıklayacağız.

“SEÇİLECEK SIRADA KADININ ADI YOK”

Kocaeli’de 14 adayı konuşulan tek partiyiz. Kadın adaylar açısından aslında muhalefette sıralamaya bakın seçilecek sırada kadının adı yok. AK Parti’de sıralamada seçilecek açısından iki kadın adayımız var. Şu anda 39 bin 613 depremzede kardeşimiz Kocaeli’de bulunmakta. Bunların çoğu şu anda evlere çıkmış durumda. Kocaeli’de depremi yaşayan biziz. Nasıl olduğunu çok iyi bilmekteyiz. Onların sıkıntılarını, kederlerini içimizde hissediyoruz.

“BAYRAMLARDA POLEMİK YAPMANIN ALEMİ YOK”

23 Nisan’da yaşanan CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile ilgili tartışması hakkında Talus, “23 Nisan bayram havasında geçti. Bayramlarda polemik yapmanın alemi yok. Farklı farklı noktalara çekmenin alemi yok. Bayramı bayram gibi yaşamak lazım. Onlara gereken cevabı verdiğimi düşünüyorum.” dedi. “Hizbullah ile ilgili ne düşünüyorsunuz?” sorusuna cevap veren Talus, “Hizbullah ile HÜDAPAR’ın hiçbir bağı yoktur. Tarih çerçevesinde bakın. Hizbullah zaten bir terör örgütüdür” ifadelerini kullandı.