Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet’ten siyasilere kamplaşma uyarısı

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Recep Sarıdoğan’ın katıldığı online bayramlaşma programında siyasilere kamplaşma uyarısında bulunuldu.

Saadet Partisi Genel İdare

Ramazan Bayramı dolayısıyla zoom uygulaması üzerinden düzenlenen Saadet Partisi bayramlaşma programına partililerin katılımı oldukça yoğundu. Bayramlaşma programına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Recep Sarıdoğan, Birol Aydın ve İl Sorumlusu Sinan Ejderoğlu’nun yanı sıra 12 İlçe Başkanı ile parti mensupları katılım sağladı. Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu bayramlaşma programında yapmış olduğu uzun konuşmada özetle şunları söyledi: “Rabbimize hamdolsun; bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayını idrak ettik, tamamladık. Şimdi onun bayramını yapıyoruz. Duamız ve temennimiz bu zor süreci bir an evvel geride bırakmaktır.

“TOPLUMUMUZU YIPRATIYOR”

Hem dünyamız, hem bölgemiz hem de ülkemizin çok ciddi sorunlar mevcut.
Yaşanılan ekonomik belirsizlik hepimizi endişelendirmekte, ülkemizin geleceğini düşünmeye sevk etmektedir. Bu ekonomik buhranla birlikte kutuplaşma ve ayrışma da toplumumuzu yıpratmaktadır.

KAMPLAŞMA

Üzülerek görüyoruz ki; her gün gazete sayfalarından, televizyon ekranlarından, sosyal medya hesaplarından, kürsülerden milletimizin birlik ve beraberliğini adeta dinamitleyen, darmadağın eden beyanlarda bulunulmaktadır. En müşterek konularda dahi ayrışmaya, en ortak noktalarda dahi kamplaşmaya sevk eden açıklamalar yapılmaktadır.

“ÜSLUPLARINI DÜZELTSİNLER”

Öncelikle ve de acilen toplumun örnek aldığı siyasiler üsluplarını düzeltmeli; birlik ve beraberliğe sözleriyle, üslup ve davranışlarıyla olabildiğince sahip çıkmalıdır..Biz; oturup konuşarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuzun olmadığına inanıyoruz. Hem ülkemizin, hem bölgemizin meselelerini bir araya gelerek, konuşarak, fikir alışverişinde bulunarak çözebiliriz. Siyasi menfaatler ve günlük kısır tartışmalar uğruna topluma kalıcı yaralar bırakmamamız gerekmemekte ve burada hepimizin üzerimize büyük vazifeler düşmektedir.

“ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Ülkemizin ve bölgemizin zor günler geçirdiği şu günlerde daha çok karşılıklı fikir alışverişine, daha çok helalleşmeye ve birbirimizi sevmeye ve de anlamaya ihtiyacımız var.  Bu bayramı bir dönüm noktası olarak belirlemeli; bulunduğumuz şehirde birlik ve beraberliği hep birlikte inşa etmeliyiz. Tüm farklılıklarımıza rağmen, asgari müştereklerimizde buluşmalı, ayrılıkları değil, beraberliklerimizi çoğaltmalı; siyasi çekişmeleri, kısır tartışmaları bir kenara bırakarak, şehrimize ve geleceğimize hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

saadet kocaeli bayramlaşma