Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Büyükşehir’e İzmit teşekkürü

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek tüm ilçelerde olduğu gibi İzmit’te de hizmetlerine ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne MHP’den teşekkür geldi.

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilerek tüm ilçelerde olduğu gibi İzmit’te de hizmetlerine ağırlık verdi. İzmit’te kritik noktalardaki yollar yenilendi. Yine bu süreçte Büyükşehir, İzmit’te binlerce vatandaşa hem maske hem de gıda desteğinde bulundu.

BİNLERCE MASKE VE KOLİ

Süreci değerlendiren MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, “İzmit’te hizmet üreten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. İzmit’in önemli yolları düzenleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te son dönemlerde ihtiyaç sahiplerine binlerce koli yardımda bulunuyor. İzmit’te siyaset yapan bir ilçe başkanı olarak Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim.

“BÜYÜKAKIN’IN YANINDAYIZ”

Cumhur İttifakı, olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tajir Büyükakın’ın yanındayız. Başarılı çalışmaları için kendilerini kutluyor her zaman desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyorum” dedi.