Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Karamürsel ilçe başkanına disiplin soruşturması başlatıldı!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz’ün tüzüğe aykırı hareket ettiği gerekçesiyle hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

MHP İl Başkanı Aydın

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Karamürsel İlçe Başkanı Çetin Öksüz hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını ve görevden uzaklaştırıldığını ifade etti. Ünlü açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Karamürsel İlçe Başkanımız parti tüzüğüne aykırı hareket ettiği için hakkında soruşturma başlatıldı, partimizin tüzüğünün ilgili maddelerine göre disiplin soruşturması olduğu için görevden uzaklaştırıldı, süreç sonuçlanana kadar bu durum böyle devam edecek. İl Disiplin Kurulu Çetin Öksüz’ün savunmasını talep etti. Öksüz savunmasını İl Disiplin Kuruluna verecek. İl Disiplin Kurulu da savunmasını MHP Genel Merkezi’ne gönderecek ve son kararı genel merkezimiz verecek. Sürecin 10 gün içerisinde tamamlanmasını ve neticesini almayı bekliyoruz.”

KENDİ TEŞKİLATIMIZA BASKIN MI YAPACAĞIZ?

Ünlü, Karamürsel İlçe Başkanlığı binasına dün gece saatlerinde baskın yapıldığı iddiasına da yanıt verdi. Başkan Ünlü olayla ilgili, “Biz kendi teşkilatımıza neden baskın yapalım, biz kendi teşkilatımıza baskın mı yapacağız? Baskın tarzı bir olay yaşanmadı, teşkilat ve başkanlık divanı ilçe başkanlığımıza giderek ilgili evrakları alarak geri gelmiş. Tamamen kaymakamlığın, savcılığın ve emniyetin bilgisi dahilinde olan bir işlem” ifadelerini kullandı.