Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli vekiliydi tutuklandı, beraat etti meclisteki görevine iadeyi bekliyor!

Milletvekilliği düşürülen, bir süre tutuklu kalan ve beraat eden HDP Kocaeli eski milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Kocaeli 2. Ağır Ceza mahkemesi hakkımdaki kararı az evvel verdi. Vekilliğimin iadesi için artık top TBMM başkanlığında” dedi.

Milletvekilliği düşürülen, bir süre tutuklu kalan ve beraat eden HDP

Vekilliği düşürülerek cezaevine gönderilen HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu, yaptığı açıklamada, “Kocaeli 2. Ağır Ceza mahkemesi hakkımdaki kararı az evvel verdi ve karar TBMM’e an itibariyle ulaştı. Vekilliğimin iadesi için artık top TBMM başkanlığında” dedi.

SOSYAL MEDYADA DUYURDU

HDP’li Gergerlioğlu, vekilliğinin iade edilmesi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin hakkındaki kararın an itibariyle eline ulaştığını belirten Gergerlioğlu, “Vekilliğimin iadesi için artık top TBMM başkanlığında. 14 günlük gecikme daha uzatılmaz ve hukuksuzluk silsilesi biter umarım” dedi.