Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Caner Arduç gençlere hareket getirdi!

Kocaeli Haber – Kocaeli’de yıllardır kan kaybeden gençler Caner Arduç’un MYK üyesi olmasıyla birlikte çalışmalarına yeniden başladı. Dün sahaya inen gençler partiye üye yaptı.

Kocaeli Haber – Kocaeli’de

Kocaeli Haber – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) bugüne kadar Kocaeli’deki en büyük sorunlarından biri gençler oldu. Ana kademe ekiplerine çabuk kanalize olan, parti içerisinde gençlik siyaseti yapmak, genç Kocaelilileri örgütlemek yerine az olsun, bizden olsun mantığıyla hareket eden gençler ne güçlenebildi ne de partiye yeni bir şeyler katabildi. Yıllar içerisinde çeşitli il gençlik kolları başkanları geldi geçti ancak mahalle arkadaşları ile görece kitlesel çalışmalar yapmaktan bir adım öteye gidilmedi.

ANKARA’DA GÜÇLÜLER

CHP’li gençler sadece seçim dönemlerinde bayrak asarak, sahada bir iki programa katılarak ve birkaç yılda bir gerçekleştirilen miting ve kongrelerde salon süsleyerek siyaset yaptıklarını sandı. Ne okudular, ne gerekli eğitimi aldılar, ne de örgütlenmek ve güçlenmek adına çalıştılar. Partide 10 sene önce hangi gençler varsa bugün de aynı gençler var. Ana kademelerin değişmeyen isimleri gibi gençlik siyasetinin de isimleri değişmiyor. Gençler Kocaeli’de yoklar ancak Ankara’da yaşıtları ile iyi bir iletişim halindeler. Bunun son örneğini geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kurultayda gördük.

Kocaeli Haber Caner Arduc genclere hareket getirdi 2ELLERİYLE ÜYE YAPTI

CHP Kocaeli’nin sevilen isimlerinden olan Caner Arduç CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi olarak seçildi. Arduç göreve seçildikten sonra Kocaelili gençleri sahaya indirdi. Örgütlenme çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını veren Caner Arduç gençlik kolları üyeleri ile birlikte ilçelerde üye stantları kurdu. Tek tek yeni gençlerle tanışan ve üyelik formalarını kendi elleriyle dolduran Caner Arduç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamesi’ni CHP Kocaeli’nin yeni üyelerine takdim etti. Caner Arduç’un MYK üyeliği ile birlikte iyi bir ivme yakalayan CHP’li gençlerin önümüzdeki günlerde sahada daha aktif olması ve sık sık adından bahsettirmesi bekleniyor.