Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Klavye delikanlılığı yapmıyorum: Çalışıyorum”

İzmit Belediyesi’nin en çok

İzmit Belediyesi’nin en çok önerge veren ve gündemde olan meclis üyelerinden MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan sosyal medya atışmalarıyla gündeme girenleri hedef aldı. Kazan son olarak Akpınar TOKİ Hz. Ömer Camii’nde kurulan 4-6 yaş çocuklar için kuran kursuna çuvallarla oyuncak ve kıyafet toplayarak Dernek Başkanı Muzaffer Gümüş ve Mahalle Muhtarı Erhan Aydın’a teslim etti.

“KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMIYORUM”

Teslimde konuşan Kazan, “Biz halkımıza hizmet etmek için seçildik. Başkaları gibi sosyal medyalarda klavye delikanlılığı yapmıyorum. Ayaklarına giderek hizmet yapıyorum, yardımlarda bulunuyorum. İhtiyaç sahipleri ile fotoğraf çektirip onları zor duruma sokmuyorum. Halkımız bizi hizmet etmemiz onlara değer vermemiz için seçti. Ben 9 ışığı örnek alarak İl Başkanım Aydın Ünlü Bey’den öğrendiğim gibi teşkilatımın bana gösterdiği teveccühü ve arkamda sağlam durması sayesinde bunları gerçekleştirebiliyorum.

“POZİTİF AYRIMCILIK YAPIYORUZ”

Teşkilatım kesinlikle beni ve diğer meclis üyelerimizi sahipsiz bırakmıyor. Aydın Ünlü başkanım bizlere her toplantıda muhtarlarımız ve halkımızın partili ayrımı gözetmeksizin yanlarında olmamızı dertleri ile ilgilenmemizi çözebildiklerimizi çözmemizi çözemediklerimizin ise kendilerine bildirmemizi söylüyor ve bizi çalışmamızı hızlandırmak için hem teşvik ediyor. Hem önümüzü açıyor. Bizleri de ‘Sizler benim vekilimsiniz’ diyerek şevklendirip onore ediyor. MHP teşkilatları olarak kadın, çocuk, engelli, hasta vatandaşlarımız için pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Diğer partililerin yaptıkları bizi ilgilendirmiyor. Kırmızı çizgilerimiz hariç. Kavga İçerisinde değil onları önergelerimizle yaptıklarımızla örnek olup çalıştırmaya halka hizmet etmeye teşvik ediyoruz” dedi.

MALZEMELER TESLİM EDİLDİ

Malzemeler, muhtar ile dernek başkanına İhtiyaç sahiplerine ve çocuklara iletilmek üzere getirdiği oyuncakları kıyafetleri teslim etti. Dernek Başkanı Muzaffer Gümüş ise derneklerine daha önce ve şimdi yapmış oldukları yardımdan dolayı. Teşekkür ederek her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Mahalle muhtarı Erhan Aydın ise Kazan parti gözetmeksizin tüm muhtarların yanında olan MHP teşkilatlarına. Ve vesilesi ile Kazan’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

3edbcc07 5c9d 4758 ac3b a5af061a9a7b