Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hüseyin Demirkan’ın seviyesiz paylaşımları için soruşturma istediler!

Derince Belediyesi Meclis üyeleri, Kültür Müdürü Hüseyin Demirkan’ın Kılıçdaroğlu ve CHP hakkındaki seviyesiz paylaşımları için dilekçe verdi

Derince Belediyesi Meclis üyeleri,

Derince Belediyesi Kültür Müdürü Hüseyin Demirkan, sosyal paylaşım sayfalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP hakkında hakarete varan paylaşımlarda bulundu. Bu paylaşımlar üzerine CHP Derince Belediye Meclis üyeleri; Erhan Akpınar, M. Nuri Paşa, Yılmaz Filiz, Mustafa Çalık, Ali Avcı, Özcan Elden, Mehmet Turan, Yusuf Giray, Yakup Deniz, Y. Emre Şimşek, şahıs hakkında idari soruşturma istedi.

Derince Belediye Meclisi Başkanlığı’na verilen dilekçede şu ifadeler yer aldı: “Devlet Memurluk Kanunu Madde 7, Anayasa Madde 68/5 Memurların tarafsızlığını sağlamak ve bazı usulsüz davranışların kesin şekilde önlenmesi amacıyla getirilmiş bir hükümdür. Bu hükme göre memurlar siyasi partilere üye olamazlar; herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayrım yapamazlar; hiçbir şekilde siyasi ve ideolojik amaçlı beyanda ve eylemde bulunamazlar ve bu eylemlere katılamazlar.

657 sayılı Devlet Memuru Kanununun 124 üncü maddesinde “Kamu hizmetlerinin gereği gibi yürütülmesini sağlamak amacı ile kanunların, tüzüklerin ve yönetmeliklerin Devlet memuru olarak emrettiği ödevleri yurt içinde veya dışında yerine getirmeyenlere, uyulmasını zorunlu kıldığı hususları yapmayanlara, yasakladığı işleri yapanlara durumun niteliğine ve ağırlık derecesine göre 125 inci maddede sıralanan disiplin cezalarından birisi verilir.” hükmüne yer verilmiştir.

Bu kapsamda Derince Belediyesinde Kültür Müdürü olarak görev yapan Hüseyin  DEMİRKAN’ın sosyal medya hesabında, Cumhuriyet Halk Partisi hakkında sayısız hakaret, itham ve ağza alınmayacak küfürlerinin olduğu, geriye doğru taramada da Genel Başkanımıza ve milletvekillerimize ifade edemeyeceğimiz hakaret ve küfürlerle dolu paylaşımlarının olduğu tespit edilmiştir.

Bu kapsamda gerekli, hukuki ve cezai sorumluluk durumunun ortaya çıkarılması için idari soruşturmanın yapılarak, tarafımıza yazılı ve sözlü bilgi verilmesini talep ediyoruz.”

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 2 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 3 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 4 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 5 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 6 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 7 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 8 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 9 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 10 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 11 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 12 Huseyin Demirkanin seviyesiz paylasimlari icin sorusturma istediler 13 e18b57a9 a257 4a69 9823 9aab53698a7f