Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Hem proje yok, hem olana sahip çıkılmıyor!”

MHP İzmit Belediye Meclis

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, normalleşme sürecinin başlamasıyla beraber yeniden mahalle gezilerine başladı. Gelen şikayetler üzerine Yeşilova Mahallesi’ne giden Kazan, Sinanpaşa Sokak’ta İzmit Belediyesi tarafından Nevzat Doğan döneminde yapımına başlanan mahalle konağını inceledi. Kazan, “Nevzat Doğan zamanında başlatılan mahalle konağı çalışması seçimlerin ardından yeni yönetim tarafından durduruldu. İzmit Belediyesi’nin atıl halde bıraktığı sahip çıkmadığı mahalle konağı bugünlerde alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline gelmiş” dedi.

591d2380 daa3 40f3 bfc2 f44d23d61507GİREN ÇIKAN BELLİ DEĞİL

Bölge halkının sıkıntılarını ifade eden Kazan, “Alkol, uyuşturucu, fuhuş yuvasına dönmüş. Konak inşaatı içerisinde uyuşturucu kullananların malzemeleri, alkol şişeleri var inşaat içerisinde tuğla ve tahtalardan masa kurulmuş yataklar atılmış. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içerisine giren çıkanın sayısının belli olmadığını belirtiyorlar. Sağlığın önemli olduğu bu günlerde hem sağlıksız hem korunaksız. Ayrıca mahalledeki çocuklar ve mahalle sakinlerini alkol, uyuşturucu kullananlardan nasıl koruyacaksınız. Birine bir şey olmasını beklemeyelim” ifadelerini kullandı.

GÜVENLİĞİ SAĞLANMALI

“Aradan geçen 1 yılda mahalle konağının duran çalışmaları neden başlatılmadı?” diye soran Kazan açıklamalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Nerdeyse tamamına yakını biten konağın çalışmaları Neden yapılmıyor. İçinde devletimize ait çimento torbaları dağılmış, parçalanmış. Belediyenin malına neden sahip çıkılmıyor? Proje yapmıyorsanız bari olana sahip çıkın. Devletimizin parasını çürümeye terk etmeyelim. Pazartesi ilk işiniz inşaatın etrafında güvenliği sağlamak olmalı daha sonra en hızlı şekilde bu konağın Yeşilova Mahallesine kazandıralım.”

[gallery_metabox]