Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Genel merkez müfettiş rapor hazırlayacak! CHP Kocaeli İl Örgütü görevden mi alınacak..?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerde başarısız sonuçları nedeniyle hatalı gördüğü 3 kente parti müfettişi görevlendirdi. Kocaeli, Samsun ve Gaziantep’i inceleyecek olan müfettişler örgüt yöneticilerinin kaderini belirleyecek raporu hazırlayacak.

CHP Genel Başkanı Özgür

ugur 1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Türkiye’nin dört bir yanında zafer elde etti. Pek çok belediye başkanlığını kazanan CHP seçimlerden birinci parti çıktı. Kocaeli’de de bir önceki dönem çok az farkla kaybedilen Karamürsel ve Derince belediyelerini bu defa kazandı. Ancak 9 belediye ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri kaybedildi.

ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTI

CHP Kocaeli’de kazanılabilir olarak görülen pek çok ilçenin kazanılamaması, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde beklenen iddianın ortaya konulamaması üzerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel düğmeye bastı. Geçtiğimiz hafta pazartesi günü gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında Kocaeli dahil 3 il için Parti Meclisi üyelerinden oluşan müfettiş heyetlerinin görevlendirilmesi kararlaştırıldı.

RAPOR HAZIRLANACAK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerde başarısız sonuçları nedeniyle hatalı gördüğü 3 kente parti müfettişi görevlendirdi. Müfettişler 6 ay boyunca görev yapacak, örgütleri dolaşarak seçim çalışmaları ile soruşturma yapacak.  Kocaeli, Samsun ve Gaziantep’i inceleyecek olan müfettişler örgüt yöneticilerinin kaderini belirleyecek raporu hazırlayacak.