CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, “İktidar partisinin küçük ortağı MHP’nin bir zamanlarda ki Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar, bugün konuşmuş. Milletvekili adayı olabilmenin tutkusu ile mi, oğlunun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde işe alınmasının diyet borcunu ödemek için mi, yoksa eski MHP İl Başkanı ve İl Sekreteri’nin gündemden düşmeyen rüşvet skandalını örtbas etmek için suni gündem yaratma çabası mı, bilinmez. İktidar Partisi Genel Başkanı’nı taklit ederek Cehape diyen zat, matematik eğitimi almamış gibi görünüyor.” demişti.
“BENİM GÜNDEMİMDE OLMA”
MHP’lilere yönelik ithamlara cevap veren MHP Kocaeli İl eski Başkanı Aydın Ünlü, şunları söyledi: “Sayın ilçe başkanına siyasi büyüğü olarak bir tavsiyede bulunayım.
Boş açıklamalar yapacağın yerde önce belediye başkanına sözünü dinlet ,sosyal demokrat gençleri işe aldır, sonra il başkanının talimatlarını uygula, mahalle başkanı ,sandık görevlilerini falan yaz yoksa il başkanın seni görevden alacak benden söylemesi, benim gündemimde olma…”