Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’den Nihat Ergün’e sert cevap

Deva Partisi’nin kurucularından olan eski AKP’li bakan Nihat Ergün’e AKP eleştirileri nedeniyle sert bir cevap geldi. Cevabı veren AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz.

Deva Partisi'nin kurucularından olan

SEBO min 6Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Ergün, dün muhafazakarlık üzerinden AKP’yi eleştirmiş, eski partililerine mesajlar vermişti. Ergün, “”Kendimize çeki düzen vermezsek birçok insan dindarlara selam bile vermeyecek” demişti. Ergün ayrıca, partiden ayrılmaya korkanları olduğunu iddia ederek, “Kork kork, kork nereye kadar” diye sormuştu. AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Nihat Ergün’e yönelik sert ifadeler kullandı.

CHP İLE EL ELE

Yılmaz paylaşımında, “Akıl hocaları Abdullah Gül ‘Siyasal İslam çöktü’ dedi. İcazet aldıkları makamlara sinyali verdi. Harekete geçtiler. Partiyi kurdular. Meral Akşener ‘Tek eksiğimiz muhafazakar dindarlara ulaşmak; onlara da babacan ve Davutoğlu ile ulaşırız’ dedi. Hedef ve proje netleşti. Şimdi de Nihat Ergün çıktı muhafazakarlık ve dindarlık üzerinden genelleme yaparak ‘Muhafazakar ve dindar insanların ne kötülük yapacağı belli olmaz’ diyerek CHP ile el ele, gönül gönüle olduğunu ortaya koydu. Kendi yediği kaba tükürmek bu olsa gerek!” dedi.

mehmet akif yılmaz