Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’den CHP’ye: “İftira mirasçıları!”

AKP Başiskele İlçe Başkanı

AKP Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırladığı afişlere gönderme yapan CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman’ın suni bir gündemin peşinde olduğunu belirtti. Koral, şunları söyledi: “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, pandemi sürecine rağmen Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk adımı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için çok güzel bir program hazırladı.

“BU AÇIK BİR İFTİRADIR”

Bütün üst geçitler, şehrin en önemli noktaları Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri ve Türk Bayraklarıyla süslendi. Bununla birlikte afişler asıldı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde, böylesine güzel hazırlıklar yapılmışken birileri çıkıp, sırf kendi ismini parlatmak uğruna yalan ve iftiralara sarılıyor. İftira mirasçılığı yapıyor. Afişlerin bir bölümünün fotoğrafını çekerek, ‘-Neden burada bayramın adı yazmıyor?’ diyor. Bu açık bir iftiradır. Bayramın adı afişlerin üzerinde, Ay-Yıldızımızın içinde yazdığı halde, Kocaeli Büyükşehir Belediyemize atılmış bir iftiradır.

“MİLLETİMİZ HER ŞEYİN FARKINDA”

CHP’de eski bir alışkanlık olan bu iftira kampanyasını Anıl Acurman gibi genç arkadaşların da sürdürdüğünü görüyoruz. Gözümüzle gördüğümüzü bile bize farklı anlatmaya çalışıyorlar. Milletimiz her şeyin farkında. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 101 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan kurucu iradenin azmi ve kararlılığıyla AK Parti milletimize hizmetkar olmaya devam edecek, ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için gece gündüz uyumadan çalışacaktır.”

19 mayıs kocaeli

19 mayıs kocaelii

kocaeli 19 mayıs