Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de hastalar için büyük hazırlık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık

SEBO min 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık Ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, dev bir ihale yapacak. 300 adet elektrikli hasta karyolası ve bin 200 adet hasta yatağı alımı için ihale duyurusu yapıldı. İhale 3 Haziran günü saat 10.00’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat İzmit/KOCAELİ adresinde gerçekleştirilecek. Açık ihale usulüyle yapılacak ihalenin teknik bilgileri de paylaşıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale işlemleri aksatılmadan sürdürülüyor.

İHALEYLE İLGİLİ TEKNİK BİLGİLER

İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler.

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerine ilişkin bilgileri.

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri.

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir. Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde. bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerine ilişkin bilgiler.