Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuk doktoru sıkıntısı TBMM'de!

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, TBMM’de Kocaeli’de yaşanan çocuk doktoru sıkıntısını dile getirdi.

İYİ Parti TBMM Grup

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Çayırova ilçesinde çocuk doktoru sıkıntısı yaşandığına dikkat çekti. Çayırovalı ailelerin çocuklarını İstanbul’daki hastanelere götürmek zorunda kaldığını söyleyen Türkkan şunları kaydetti: “Nüfusu 134 bin olan Çayırova’da  çocuk doktoru yok. Çayırovalı vatandaşlarımız çocukları hastalandığında ya İstanbul’daki hastanelere ya da diğer ilçelere götürmek zorunda kalıyorlar.

HALA OLMAMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ

Bir yıl önce ben, Gebze ve Darıca’yla beraber, Çayırova’daki bu sıkıntıyı dile getirmiş ve soru önergesi vermiştim ancak hâlâ cevap alamadım. Hâlâ, ne yazık ki bu sıkıntı devam ediyor. İstanbul’un hemen yakınındaki bir ilçede hâlâ çocuk doktoru olmaması maalesef, düşündürücüdür. Şu anda devlet hastanesi bulunmayan Çayırova’da, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniği hizmet veriyor. Sağlık Bakanlığının buraya, bir an önce çocuk doktoru ataması yapmasını bekliyoruz.”.