Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayal Kahvesi geri döndü!

Hayal Kahvesi Kocaeli’de bir süre ara verilen konserlere 21 Aralık Cumartesi günü yeniden başlanıyor. Aradan sonra Rubato, Hayal Kahvesi Kocaeli’de sahne alacak

Hayal Kahvesi Kocaeli’de bir süre ara verilen konserlere 21 Aralık

SEBO 27İzmit Belediye Meclisi’nde alkollü mekanlara ruhsat verilmemesi uzun süre gündemde kalmıştı. Bu süreçte alkol ve eğlence ruhsatı olmayan ancak konserler düzenleyen Hayal Kahvesi Kocaeli de Başiskele Kaymakamlığı’nın talimatıyla konser ve alkollü servis faaliyetlerine ara vermişti. Hayal Kahvesi Kocaeli bir süredir restoran olarak hizmet veriyordu. Bu durum, eğlence dünyasında tepkiyle karşılanmıştı. 

İLK KONSER 21 ARALIK
Hayal Kahvesi Kocaeli,
sürpriz bir duyuruyla 21 Aralık Cumartesi günü yeniden konserlerin başlayacağını duyurdu. Hayal Kahvesi’nin alkol ve eğlence ruhsatı sorunu çözülmüş oldu. Ancak 21 Aralık Cumartesi günü Hayal Kahvesi sahnesinde Rubato adlı grup sahne alacak. Bilet satışlarını da başlatan işletme, bu hamlesiyle herkesi şaşırttı. 

hayal kahvesi min

rubato min

En Güncel Kültür sanat Haberleri için bizi takip edin.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Konservatuvarı Oda Orkestrası, Çellistanbul Quartet topluluğuyla sanatseverlere unutamayacakları
Sıradaki Haber Oda Orkestrası karlı geceyi sanatla ısıttı