Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zorer Asansör Şirketi Kocaeli’ye imalat tesisi kuracak!

Zorer Asansör Şirketi’nin Körfez’deki imalat tesisi için 15 Kasım’da başlattığı ÇED raporuna bakanlıktan ‘gerekli değildir’ raporu verildi. Böylece Körfezli firma tarafından Yarımca Mahallesi’ne asansör karşı ağırlıklarının imalatı amacıyla 504 bin liraya tesis kurulacak.

Zorer Asansör Şirketi’nin Körfez’deki imalat tesisi için 15 Kasım’da başlattığı

ozel haberZorer Asansör Ağırlıkları İmalat ve Geri Dönüşüm Şirketi’nin 15 Kasım 2024 tarihinde Körfez’in Yarımca Mahallesi’ne ‘asansör karşı ağırlıklarının imalatı (Tehlikesiz atık geri kazanım faaliyet)’ tesisi kurmak için Çevresel Etki Denetim (ÇED) süreci başlatmıştı. Şirketin ÇED başvurusuna 28 Nisan 2025 tarihinde ‘ÇED gerekli değildir’ raporu verildi. Böylece Körfezli firma Yarımca’ya 504 bin liralık tesis kurarak personel istihdamı sağlayacak.

ZORER ASANSÖR YILDA 6 BİN TON İMALAT YAPACAK

Zorer Asansör Ağırlık Şirketi, Körfez’in Yarımca Mahallesi’ndeki 1.438 metrekarelik arazi üzerine kuracağı tesiste yılda 6 bin ton kapasiteyle asansör karşı ağrılığı yapılacak ve bu ağırlıkların yapımında demir donatılı beton kullanılacak. Ayrıca beton yapımında, piyasadan temin edilecek olan yıllık 5 bin ton haddehaneden çıkan tehlikesiz yağsız hadde tufalı, tehlikesiz demir metal toz ve parçacıklar, tehlikesiz demir dışı metal toz ve parçacıklar, öğütme parçaları ve öğütme maddeleri kumlama maddeleri atıkları kullanılacak. Dökme işlemi ise olmayacak.

Zorer Asansor Sirketi Kocaeliye imalat tesisi kuracak1

ZORER ASANSÖR’ÜN TESİSİ 50 YIL HİZMET VERECEK

Zorer Asansör Şirketi’nin herhangi bir inşaat sürecinden geçirmeden yapacağı söz konusu tesis, 50 yıl boyunca hizmet verebilecek. Söz konusu proje için şirketin kasasından 504 bin lira para çıkacak.

ZORER ASANSÖR 5 KİŞİYİ İŞE ALINACAK

Yarımca’daki 2 bin 654 ada ve 13 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan projede istihdam da sağlanacak. Tek vardiya üzerinden 8 saat hizmet verecek olan tesiste 5 kişi 12 ay ve 300 gün boyunca mesai yapacak.

Zorer Asansor Sirketi Kocaeliye imalat tesisi kuracak2

Zorer Asansor Sirketi Kocaeliye imalat tesisi kuracak

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Dilovası’nda ve Gölcük’te faaliyetlerini
Sıradaki Haber Balıkesir’den Mehmet Yeşilağaç ve Numan Aydın isimli şahıs firmalarına ceza!