Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ucuz konutlar için kura çekim yerleri belli oldu!

TOKİ’nin Kocaeli’de yapacağı 3 bin konut için kura çekim yerleri belli oldu. İzmit’in kura çekimi bakın nerede yapılacak?

TOKİ’nin Kocaeli’de yapacağı 3

TOKİ’nin Kocaeli’de yapacağı 3 bin sosyal  konut için kura çekim yerleri belirlendi. İzmit’in kura çekimi yoğunluk nedeniyle  Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

İZMİT YOĞUN GEÇECEK

Kura çekim tarihleri geçtiğimiz ay belli olan konutlarda kura çekim yerleri de açıklandı. Özgür Kocaeli Gazatesi’nden Erdin Ağdede’nin haberine göre İzmit’te Sekbanlı-Sepetçi bölgesinde hayata geçirilecek 1.250 konut için kura çekimi 11 Mart Çarşamba günü yapılacak. Kura çekimi, Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Kura çekimi saat 10.00’da başlayacak.

İKİ İLÇEDE TARİH DEĞİŞTİ

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 250 konut yapılacak. Yapılacak konutlar için kura çekimi 13 Mart olarak açıklanmıştı fakat tarihte değişikliğe gidildi ve tarih bir gün öne alındı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki kura çekimi saat 11.00’de başlayacak. Körfez’de de bin 500 konut yapılacak. Konutlarla ilgili kura çekimi 12 Mart’ta yapılacaktı fakat 13 Mart’a alındı. Tören Derince Spor Salonu’nda yapılacak. Kura çekimi saat 10.00’da başlayacak.