Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOKİ, Kocaeli’de 115 konut yapacak

TOKİ tarafından Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde 115 konut ve 4 adet dükkanın hayata geçirileceği projenin ihalesi ise 8 Şubat Salı 2022 tarihinde saat 14:00’da yapılacak.

TOKİ tarafından Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde 115 konut ve 4 adet

TOKİ, ilimizde İzmit, Körfez ve Gebze’de inşa ettiği sosyal konutların yanı sıra millet bahçelerini de hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. İzmit, Körfez ve Gebze’de devam eden toplu konut projelerinin ardından TOKİ, yeni bir sosyal konut projesi için kolları sıvadı.

İHALE TARİHİ 8 ŞUBAT

TOKİ’den verilen ilana göre, Çayırova’da yeni bir toplu konut projesi için hazırlıklar başladı. TOKİ tarafından Çayırova Şekerpınar Mahallesi’nde 115 konut ve 4 adet dükkanın hayata geçirileceği projenin ihalesi ise 8 Şubat Salı 2022 tarihinde saat 14:00’da yapılacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kartepe Beledyesi Temizlik A.Ş’de çalışan 670 işçiyi ilgilendiren toplu iş
Sıradaki Haber Kartepe’de anlaşma gece yarısı sağlandı!