Kocaeli’nin İzmit ilçesine Toplu Konut İdaresi tarafından 567 konut ve 20 dükkandan oluşan konutlar yapılacak. Sekbanlı-Sepetçi Mahalleleri 2. Bölge 2. Etap için yapılacak olan konut projesi için Çevresel Etki Denetim (ÇED) onayı çıkarken daha önce 17 Temmuz olarak açıklanan ihale tarihi 25 Temmuz olarak değiştirilmişti. 25 Temmuz’daki ihalenin değerlendirme süreci tamamlandı. İhaleyi milyar 229 milyon 41 bin lira teklif veren Kazehi Proje Yönetimi, Mühendislik ve Ticaret Ltd.+ Ayk Yol Yapı İnş.San.Tic.A.Ş. ortaklığı kazandı.
41 BLOK VAR
İzmit’in Sekbanlı-Sepetçi Mahalleleri 2. Bölge 2. Etap projesi, 567 konut ve 20 dükkandan oluşacak. 41 adet bloğun yer aldığı projede, 446 adet 2+1 ve 121 adet 3+1 dairelerin bulunuyor. 351 araçlık açık açık otopark ve15 araçlık engelli otoparkı da yer alıyor.
550 GÜNDE TAMAMLANACAK
TOKİ tarafından yapılacak olan konut projesinin ihalesi ise 25 Temmuz’da gerçekleştirilecek ve ihaleyi kazanan firma, projeyi 550 günde tamamlayacak.