TOKİ Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 47 ildeki 346 adet gayrimenkulünü satmaya hazırlanıyor. 7-8 Ocak 2025 tarihleri arasında satışı yapılacak olan söz konusu gayrimenkuller Ankara’da açık artırmaya sunulacak. İki gün boyunca sürecek olan gayrimenkul satışında konut ve işyerleri bulunuyor.
KOCAELİ 7 OCAK’TA
TOKİ’nin 47 ilde satışını yapacağı gayrimenkul satışında Kocaeli’den bir adet konut satılacak. Konutlar arasında en fazla satış ise 15 adetle Ankara, 11 adetle Çorum ve 10 adetle Bitlis’te olacak. İstanbul’da ise 7 adet konutun satışı Kocaeli’yle aynı gün satılacak. TOKİ’nin Bilkent Otel ve Konferans Salonu’nda açık artırma yoluyla satacağı söz konusu konutlar 7 Ocak’ta satılacak.
İŞYERLERİ 8 OCAK’TA
TOKİ 8 Ocak’ta ise işyerlerini satmak için açık artırma gerçekleştirecek. En fazla işyeri 27 adetle Balıkesir, 18 adetle Bitlis ve 14 adetle de Afyonkarahisar için yapılacak. TOKİ’nin açık artırması internet üzerinden online katılım yoluyla gerçekleştirilecek.