Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sözleşmemiz var, Gölkay’da o alanı biz yapacağız!

İzmit GölkayPark üzerinde bir

İzmit GölkayPark üzerinde bir arazisi bulunan AKP’li meclis üyesi Mehmet Çetin geçtiğimiz gün Bağımsız Kocaeli’ye konuşmuş ve inşa çalışmalarının ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etmişti. Çetini, kiracısının yaşadığı sıkıntılar nedeniyle inşaata başlayamadığını bu sebepten projeyi kendi üzerine aldığını söylemişti. İzmit’e nezih bir mekan kazandıracağını ifade eden Mehmet Çetin’in açıklamalarına kiracısı Orhan Keskin’den yanıt geldi.

1 YILLIK KİRA 240 BİN LİRA

Han Saray Gayrimenkul ve İnşaat’ın sahibi olan Orhan Keskin, “Bizim bir kira sözleşmemiz var. Corona virüsü ve öncesinde yaşanan emlak sektöründeki sıkıntılar nedeniyle bizim de inşaatlarımız yavaşladı. Ancak biz bu bölgeden vazgeçmedik. Sadece 750 bin lira o arazinin dış cephesindeki duvara masraf yaptık. 240 bin lira 1 yıllık kira için anlaştık. Ve bunu ödedik. 10 yıllık bir kira sözleşmemiz mevcut. Ağustos ayına kadar inşaat ruhsatımız var.” dedi.

DIŞ MEKAN ORGANİZASYONLARI SINIF ATLAYACAK

“Bölgeyi Mehmet Çetin’in değil, Han Saray olarak biz işleteceğiz” diyen Orhan Keskin, “Uzun yıllardır sektörümüzde adımız biliniyor. Biz bu inşaat ve işletme sektöründe rüştümüzü kanıtladık. İzmit GölkayPark’taki mekanımız da adımıza yakışır bir şekilde olacak. 2 küçük kapalı alan ve devamında çok geniş bir bahçemiz olacak. Yen i dönemle birlikte artık kır düğünleri ve açık alan etkinlikleri değerleniyor. Bizimle birlikte dış mekan organizasyonları İzmit’te sınıf atlayacak” ifadelerini kullandı.

[gallery_metabox]