Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şener Söğüt: “Siyasi rozetlerimizi bir kenara bırakacağız”

Körfez Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Şener Söğüt, “İktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyelerinden yönetim süresinde istifade etmeyi istiyorum. Siyasi rozetlerimizi bir kenara bırakarak, Körfez’in meclisi için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Körfez Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısında konuşan Başkan Şener Söğüt,

Körfez Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı Şener Söğüt başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Şener Söğüt, yeni dönemin Körfez için hizmet ve eser dolu geçeceğine inandığını belirterek, “31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Geçmiş dönem birlikte çalıştığımız bazı arkadaşlarımız da var ama çoğunluk olarak yeni bir meclisiz. Meclis çatısı altında birlikte 5 yıl boyunca ilçemizin, şehrimizin meselelerini istişare ederek birlikte değerlendirerek çözüme kavuşturacağız. Bunlarda sizlerin büyük katkısı olacak. Seçimler bitti, şimdi çalışma zamanı. Körfez’e değer katma, hizmet ve eser kazandırma vakti. Hepimizin ortak paydası Körfez. Hep birlikte muhalefet ve iktidar olarak güzel bir çalışma dönemi geçirmeyi diliyorum. Zaman zaman farklı düşüncelerimiz mutlaka olacak. Farklı düşünceler bizim zenginliğimiz. En iyi arayışı anlamında atacağımız adımlar olarak görüyorum. İktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyelerinden yönetim süresinde istifade etmeyi istiyorum. Siyasi rozetlerimizi bir kenara bırakarak, Körfez’in meclisi için el birliği ile çalışacağız” dedi.
Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından komisyon üyeleri seçilerek, gündem maddeleri karara bağlandı.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Başarılı bir dönem geçirmenizi dilerim. Caddelerde bozuk yol bölümleri çokca. Büyüksehir yol tamirlerini daha düzgün ve daha sağlam yapmalı. Belediye veya halk otobüslerine binenler bozuk yolların farkındalar lakin otomobil araçlarına binenler zaten bu bozuk yerleri rahat farkedip kolayca atlatıyorlar. Yetkililerin bunu iyi takip etmesi gerekiyor. Hersey yavaş yavaş düzeltilir zaten. Başarılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ayakta teşhis ve tedavi yapılan özel sağlık kuruluşları hakkında yönetmelik
Sıradaki Haber Resmi Gazete’de yayınlandı: Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor!