Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Resmi yazı gelmeden dersi veliler istemiş

Özel Boyut Eğitim Kurumları, öğrencilerinin velilerine mesaj atarak öğrencileri eğitime çağırmıştı. Bu mesajın resmi yazı gelmeden atıldığı ifade edildi

Özel Boyut Eğitim Kurumları,

Devlet,SEBO min 282 Koronavirüsün yayılmaması için geniş önlemler alıyor. Bu önlemlerin ilki ise okulların tatil edilmesi olmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı, tüm okullara gönderdiği genelgeyle eğitime ara verildiğini duyurmuştu. Çocukların risk kapsamından uzak kalması için önemli bir adım olan tatil kararının ardından İzmit’te faaliyet gösteren Özel Boyut Eğitim Kurumları, öğrencilerinin velilerine mesaj atarak öğrencileri eğitime çağırmıştı.

“BİZİ VELİLER ARADI”

Özel Boyut Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Müfide İlhan, kurumlarından velilere atılan mesajı, kendilerine resmi yazı gelmeden attıklarını söyledi. İlhan şu bilgileri verdi: “Resmi yazı gelmeden bizi birçok veli aradı. Çocukların eğimlerinden geri kalmaması talebini iletti.

“RESMİ YAZI GELMEDEN…”

Velilerin yoğun talebi nedeniyle bu geçiş süreci için bir mesaj attık. Resmi yazı geldikten sonra ise velilerimize taleplerini karşılamamızın mümkün olmadığını söyledik. Attığımız bu mesaj resmi yazı gelmeden önce atılan mesajdı. Biz sonra tüm velilerimize, derslerin devam etmesini isteyen velilerimizin olduğunu ifade ettik ve bu talebi Milli Eğitim’in kararı gereği yerine getiremeyeceğimizi söyledik. Durum bundan ibarettir” dedi.