Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pepsi kola şişesi markette bomba gibi patladı!

Çayırova Kocaeli’de bulunan bir

SEBO min 6Çayırova Kocaeli’de bulunan bir mahalle marketinde ilginç patlamalar oldu. Pepsi marka 2.5 litrelik kolaları tezgaha dizen Mehmet adlı market sahibi, ilerleyen günlerde markette otururken tezgahlardan gelen sesle şoke oldu. Hemen marketin arka tarafında sesin geldiği yere koşan market sahibi gördüğü manzaraya bir anlam veremedi. Dizdiği 2 buçuk litrelik kola şişeleri basınç nedeniyle patladı.

AYNI SESLE BİR KEZ DAHA

Bu alanı temizleyen market sahibi bu kez marketinde müşterileri varken aynı sesle irkildi. Bu kez de yerde bulunan diğer ürünler patladı. Patlamadan kaynaklanan ses nedeniyle vatandaşların korktuğu gözlendi. Diğer ürünleri de zarar gören vatandaş, bu durumu video kaydıyla Pepsi yetkililerine bildirdi ve zararının karşılanmasını istedi.”

“MÜŞTERİ KAYBIM OLDU” DEDİ PEPSİ DÖNÜŞ YAPTI

Mağdur market sahibi, “Çayırova Kocaeli’de bulunan dükkanımda sizin ürünlerden 2.5 litre Pepsi kola iki peş peşe 2 adet patlıyor. Patlama sonucu müşteri kaybım da oldu. Patlamanın etkisiyle diğer ürünlerim de ıslanarak zarar gördü. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum” dedi. PepsiCo Türkiye, market sahibiyle görüşüldüğünü söyledi.