Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Gebze’de asgari ücret için rakam verdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de bugün “Emek Mitingi” düzenledi. CHP Lideri mitingdeki açıklamasında asgari ücret için rakam verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkiye’de yaşanan yoksulluğu karşı ses yükseltmek için bugün Kocaeli’nin Gebze ilçesinde “Emek Mitingi” düzenledi. CHP Lideri Özgür Özel mitingde yaptığı açıklamada asgari ücret için rakam verdi.

“YAZIKLAR OLSUN ÖYLE MÜCADELEYE”

Özel yaptığı açıklamada elektrik faturalarına gelen zamla ilgili konuştu. CHP Lideri, “Yarın 1 Temmuz. Size zam yok ama elektriğe zam var. Elektriğe zam gelince iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Göreceksiniz her şey zamlanacak. Eğer enflasyon ile mücadele alın terini ödememekle olacaksa yazıklar olsun öyle mücadeleye. Bundan sonra mücadele hepinizindir” açıklamasında bulundu.

ASGARİ ÜCRET: 25 BİN LİRA

CHP Lideri açıklamasında asgari ücret için de rakam verdi. Özgür Özel Kocaeli’de yaptığı açıklamada; “Asgari ücrete enflasyon kadar zam istiyoruz. Biz 25 bin liranın altındaki asgari ücreti kabul etmiyoruz. 25 bin liralık asgari ücret alınana kadar mücadeleye devam. Emekliye bir asgari ücret alana kadar mücadeleye devam. Çiftçiler hakkını alana kadar, çiftçi borçlarının faizleri silinene kadar, desteklemeler yapılana kadar mücadeleye devam. Esnafın faizi silinene kadar mücadeleye devam” sözlerine yer verdi.