Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Miralay Mümtaz’a görkemli açılış

Miralay Mümtaz Özcan Mesire Alanı, önceki gün görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “İlerleyen zamanlarda bu mesire alanı için daha güzel bir isim bulacağız” dedi

Miralay Mümtaz Özcan Mesire

Çalışmalarına uzun süredir devam edilen Miralay Mümtaz Özcan Mesire Alanı, düzenlenen törenle açıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği törende; AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, meclis üyeleri ile Gültepe Mahalle Muhtarı Yusuf Çelik ve Turgut Mahalle Muhtarı Muhittin Sevil de yer aldı. Açılışta konuşan Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, “Burası çok güzel ama ismi çok uzun. Buraya daha güzel bir isim bulalım. Nevzat Bey, burada bir anket yaptırın ve buraya yakışan bir isim bulalım” dedi.

tokalaYma

UYUŞTURUCUDAN KURTARDI
Turgut ve Gültepe mahallelerinin birleştiği 40 dönümlük alan üzerine kurulan mesire alanının açılışında ilk konuşmayı Gültepe Mahalle Muhtarı Yusuf Çelik yaptı, Çelik, “Gençlerimizi esrardan ve haptan kurtardığı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederim” dedi. Çelik’in ardından söz alan Turgut Mahalle Muhtarı Muhittin Sevil ise projenin Gültepe, Fatih, Tüysüzler ve Turgut mahalleleri için önemli bir hizmet olduğunu dile getirdi.

FUTBOL ALANI

ŞUBAT’TA BİSİKLET VERECEĞİZ
Açılışta muhtarların konuşmasının ardından kürsüye gelen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise eskiden yürümeye zorlandıkları arazinin şimdi çok farklı olduğunu kaydederek: “Burada toz toprak yüzünden yürüyemiyorduk. Sabrettik, şimdi meyve yeme zamanı. Sabretmek acıdır ama sabrımızın neticesinde aldığımız meyve çok tatlı oldu. Burada yıllarca bir tane park yokken üç tane oldu. Futbol alanı yoktu, futbol alanı oldu. Biz sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Allah izin verirse bu şubat ayında çocuklarımıza karne hediyesi olarak bisiklet hediye edeceğiz” dedi.

TEK TEK TIRMANIYORUZ
Nevzat Doğan’ın ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise Kocaeli’nin artık eskisinden daha onurlu ve daha temiz bir kent olduğunu söyledi. Artık istediği projeleri yapacak mühendis ve mimarların bulunduğunu belirten Karaosmanoğlu, “Çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın ki biz bu kenti bir damat gibi bir gelin gibi güzel hale getireceğiz. Emin adımlarla merdivenleri teker teker çıkarak ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

VATANDAY

SEFA SİRMEN’E GÖNDERME
Konuşmasının devamında CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen’e de gönderme yapan Karaosmanoğlu, “Bizim zamanımızda bu kadar para yoktu, biz züğürttük diyenlere sesleniyorum. Ne yaptınız o paraları. Memleket aynı memleket. Biz bu memlekete, vergilere sahip çıkıyoruz. Eşkıyalara para yedirmiyoruz. Hadi gelsin Uzanlar buradan bir kuruş para alsınlar şimdi. Biz namusumuza sahip çıkar gibi, halkın bize verdiği her şeye sahip çıkacağız. Sizlere de sesleniyorum. Siz de sahip çıkın. Bu memlekete hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

BİSİKLET ÇEVRE İÇİN ÖNEMLİ
Miralay Mümtaz Özcan Mesire Alanı’nın isminin uzun olduğu için değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Karaosmanoğlu, “Burası çok güzel ama ismi uzun. Buraya yakışan bir isim bulalım. Nevzat Bey, buradaki herkesle anket yaparak daha güzel bir isim bulsun” dedi. Bisiklet kültürünü yerleştirmek için çocuklara bisiklet dağıtmaya devam edeceklerini belirten Karaosmanoğlu, “Bakın biz çocuklarımıza bisiklet hediye ediyoruz. Bisiklet hem sağlıklı bireyler, hem de temiz bir çevre için çok önemli. Biz bu yüzden bisiklet kültürünü oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Karaosmanoğlu ve Doğan futbol sahasının açılış maçını yapan çocukların müsabakasını izledi.

PARK