Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milyonlar harcandı erken yıprandı!

210 milyon TL maliyetli Otogar Kavşağı Projesi 11 Kasım’da trafiğe açıldı. Kısa zaman geçmesine rağmen kavşaktaki yollar çöktü

210 milyon TL maliyetli

SEBO min 92İzmit-Kandıra Duble Yol ve Otogar Kavşağı Projesi, Ulaştırma Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafında projelendirilmiş, projenin ihalesi İstanbul Karayolları 1’nci Bölge Müdürlüğü’nde yapılmıştı. Projeye 210 milyon TL teklif veren Ankaralı Gülfar firması kazandı. Projenin tanıtım töreni 19 Kasım 2016’da bakan ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

DAHA 11 KASIM’DA AÇILDI
Bilindiği gibi “Kandıra Duble Yol” çalışmaları hiç başlamadı. Otogar Kavşağı Projesi kaynak yetersizliklerinden dolayı birçok kez durdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın girişimleriyle proje tamamlandı ve 11 Kasım 2019’da trafiğe açıldı. Trafiğe açılmasının üzerinden yaklaşık 2 ay geçen projede yollar erken çökmeye başladı.

YOLLAR ÇÖKTÜ
Duble yol yapılan köprünün üzerindeki yollarda çöküntülerin üzeri açık bir şekilde tehlike oluşturuyor. Öte yandan henüz daha iki aydır kullanılan yolların büyük bölümünde hasarlar ortaya geldi. Yan yolların da çevre düzenlemesi henüz tamamlanamadı. Sürücüler, yeni açılan yolun bu kadar kısa sürede engebeli bir hale gelmesinden rahatsız.

İŞTE OTOGAR KAVŞAĞININ HALİ

kavYak otogar kocaeli

kocaeli otogar

kocaeli otogar koprulu kavYaYY

koprulu kavYak otogar

otogar kocaeli

otogar kopru kavYaYY kocaeli

yan yol