Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOTO’da meclis başkanlığı için seçim başladı

KOTO Meclis Başkanlığı için iki ismin yarıştığı seçim başladı.

KOTO Meclis Başkanlığı için

Özgun imzaKocaeli Ticaret Odası’nın (KOTO) 8 Ekim 2022 tarihinde yapılan komite ve meclis üyeleri seçimi ile15 Ekim 2022 tarihinde yapılan yönetim seçiminin ardından bugün Burhan Kasım Meclis Salonu’nda meclis başkanlığı için meclis başkanlığı için seçim gerçekleştirildi. KOTO Meclis Üyeleri Hüseyin Gezer ve Yaşar Can’ın aday olduğu seçim öncesinde gerçekleştirilen meclis toplantısının başkanlığı en yaşlı meclis üyesi Ahmet Kul yaptı.

HÜSEYİN GEZER ÖNCE KONUŞTU

Meclis Başkan adayı Hüseyin Gezer, “Bu bir nöbet, hizmet yarışı. 2008 yılından beri bu çatı altında çalıştım. Her safhasında hizmet verdiğim kurumuma hizmet etmekten hep mutluluk duydum. Meclis başkanlığına adaylığımı koymuş bulunmaktayım” dedi.

BİZİ ÜZDÜ

Meclis Başkan adayı Yaşar Can, “25-0’lık başarı hepimizin başarısı. KOTO başarılarıyla ön plana çıkmış en değerli kurumlardan biridir. Yönetim kurulu ile birlikte çalışacak meclis divanı tasarlayarak karşınıza çıkmış bulunmaktayız. Kadın meclis üyelerimizin sayılarının artması bizim en büyük arzumuz. Odamız içerisinde tartışma, kaos ve ayrım bekleyenlerin emellerine ulaşamayacağını net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Odamız çatısı altında herhangi bir görev almak bayrak teslimidir. Necmi Bulut başkanımızın tarafsızlığını korumak adına ‘Meclisin kararı ile kim seçilirse seçilsin bizim başımızın tacıdır’ diye ifade ettiği gibi bizlerin düşüncesi de aynıdır. Meclis başkanı adayı olacağımı 6 ay önce dile getirdim. Ancak aday arkadaşımızın kendini ekibin adayı olarak lanse etmesi bizi üzmüştür.25-0’lık başarı hepimizin başarısıdır.