Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de gece kırmızı beyaz!

Türkiye Euro 2024’ün son grup maçında Çekya ile karşılaştı. Milliler sahadan 2-1 galip ayrılarak Avusturya’nın rakibi oldu. Türkiye’nin zaferi, Kocaeli’de büyük coşkuyla kutlandı, gece kırmızı beyaza büründü.

Türkiye Euro 2024’ün son

Türkiye Avrupa Futbol Şampiyonası’nın son grup maçında 2-1 mağlup etti. Hakan ve Cenk’in galibiyet golleriyle turu atlayan millilerin rakibi turnuvanın en organize ekiplerinden Avusturya oldu. Türkiye’nin tarihi gecesi Kocaeli’deki dev ekranlardan takip edildi, maç sonu galibiyetin coşkusuyla Kocaeli’de gece kırmızı beyaza büründü.

MEYDANLAR DOLDU

‘Bizim Çocukların’ zorlu karşılaşması İzmit, Derince ve Körfez’de kurulan dev ekranlardan takip edildi. İzmit Kent meydanında kurulan ekran önünde toplayan futbolseverler, milli takımın iki golü ile büyük sevinç yaşarken, Derinceliler de kent meydanını doldurdu. Hamburg’da oynanan maçı heyecanla takip eden vatandaşlara, Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de eşlik etti.

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe de yaptığı değerlendirmede “Avrupa Futbol Şampiyonası grup aşamasının son maçında Çekya’yı mağlup ederek son 16’ya kalan A Milli Takımımızı yürekten tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SÖĞÜT MAÇI VATANDAŞLARLA TAKİP ETTİ

Millilerin Çekya galibiyeti Körfez’de de takip edildi. Tütünçiftlik sahilinde kurulan dev ekranda, maçın sona ermesiyle birlikte büyük coşku yaşandı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de karşılaşmayı vatandaşlarla takip etti.