Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de flaş iddia: Okul müdürü öğrenciyi darp etti!

Son günlerde okullarda yaşanan olaylarla gündeme gelen Kocaeli’de yine bir iddia daha gündeme geldi. Karamürsel’deki bir okulda okul müdürünün öğrenciyi darp ettiği iddia edildi.

Son günlerde okullarda yaşanan

4,5 milyon liralık yolsuzluk ve halk eğitim merkezlerinde yaşanan gelişmelerle gündeme gelen Kocaeli’de, önemli bir iddia daha var. Karamürsel’de bulunan Karamürsel Alp Anadolu Lisesi okul müdürünün bir öğrenciyi darp ettiği öne sürüldü.

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi’nde, Okul Müdürü Erkan Mavi’nin, öğrencisi M.C.K.’yı odasına çağırarak darp ettiği iddiası gündeme geldi. Öğrencinin daha sonra hastaneye giderek rapor aldığı, ailesiyle birlikte karakola giderek şikayetçi olduğu edinilen bilgiler arasında. Konuyla ilgili Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün müdürle görüştüğü ancak müdür hakkında bir yaptırım olmadığı ifade edildi.

KANSER HASTASI ÖĞRETMENE MOBBİNG

Aynı müdürle ilgili daha önce okulda görev yapan kanser hastası bir öğretmene mobbing uyguladığı iddiasıyla Eğitim-Sen tarafından şikâyet oluşturulduğu ancak başlatılan soruşturmanın kapatıldığı öğrenildi. Eğitim-Sen Karamürsel Alp Anadolu Lisesi önünde daha önce yaptığı basın açıklamasıyla yetkilileri göreve çağırarak “Erkan Mavi’yi kim koruyor?” demişti.