Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de “Çakarlı araçla” gezen medya patronu kim?

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde Çakarlı araç kullanımı yasaklanmıştı. Aracında çakar tespit edilen vatandaşlar, cezadan kaçamıyor. Ancak Kocaeli’nde bugün bir medya patronu Çakarlı araçla ilimizdeki belediyeleri ziyaret etti. İşte o medya patronu…

İçişleri Bakanlığı tarafından Türkiye

İçişleri Bakanlığı’nın çakarlı araç kullanımıyla ilgili getirdiği yasak kapsamında, yalnızca ambulans, itfaiye, kolluk araçları ve devletin en üst protokolüne risk/tehdit değerlendirmesi çerçevesinde çakarlı araç kullanım izni verilmişti. Ancak bu kurala rağmen, Kocaeli’nde bugün çakarlı bir araçla yapılan belediye ziyaretleri dikkat çekti.

Basin arac kartiAKİT’İN PATRONU?

Yasak olmasına rağmen çakarlı araç kullanan kişinin, Akit Medya Grubu Genel Müdürü Nuri Karahasanoğlu olduğu ortaya çıktı. Yaptığımız araştırma sonucu, Karahasanoğlu’nun lüks çakarlı aracı ve korumalarıyla bazı belediyeleri ziyaret ettiği öğrenildi. Bu durum, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve Karahasanoğlu’nun belediye başkanlarından ne istediği merak edildi.

Akit TV araciÇAKARLI ARAÇ KULLANIMI

Çakarlı araçların yalnızca belirli durumlar ve kişiler için kullanılması gerektiği bilinirken, bu olay yasakların ne kadar ciddiye alındığı konusunda soru işaretleri oluşturdu. İçişleri Bakanlığı’nın bu konuya ilişkin nasıl bir adım atacağı merakla bekleniyor. Karahasanoğlu’nun çakarlı araç kullanımının yasal olup olmadığı ve bu konuda herhangi bir izin alıp almadığı konusundaki detaylar da araştırılmaya devam ediliyor.

Sener Sogut Akit ziyareti