Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Harun Yıldızlı’dan zam tepkisi!

Kocaeli Haber – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı yeni haftaya başlarken duyurulan zamlara tepki gösterdi.

Kocaeli Haber - Cumhuriyet

Kocaeli Haber – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı yeni haftaya başlarken duyurulan zamlara tepki gösterdi. Doğalgaz zammının kış ayları öncesinde vatandaşın belini bükeceğini belirten Yıldızlı açıklamasınnda şu ifadeleri kullandı: “Vatandaşın belinin bükülmeye devam edildiği kara pazartesi ile yeni bir haftaya başladık.

Doğalgaza ekim ayında gelen yüzde 15 zam, sanayiciye yıkılarak bu kez yüzde 48’e katlandı.
Bakkalda, manavda, markette, pazarda her hafta fiyat etiketleri değişiyor. İşçi, emekli, esnaf, sanayici herkes havlu atarken sarayın sefacıları hala dış güçlerden bahsediyor.
Geçtiğimiz kış Kocaeli’yi elektrik kesintileri ile karanlığa, pandemi dönemi susuzluğa mahkum eden yerel yöneticilere sesleniyorum. Milletimiz, sizin bahanelerinizden, ekonomi her daha da kötüye gittiğinde, yönetimsel her beceriksizliğinizde, vatandaşın her ‘geçinemiyorum’ haykırışında kürsü başından anlattığınız dış güçler masallarınızdan bıktı.
Milletimizi ne pahasına olursa olsun bu kara kıştan kurtaracağız.”