Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir Körfez’e spor salonu yapacak: Detayları belli oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e spor tesisi yapmak için harekete geçti. 74 bin 500 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan spor tesisi için büyükşehir belediyesi önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e spor tesisi yapmak için harekete geçti.

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez’e önemli bir yatırım yapmaya hazırlanıyor. Büyükşehir belediyesi bu kapsamda 14 bin 800 metrekaresi kapalı, 59 bin 200 metrekaresi de sahalardan oluşmak üzere 74 bin 500 metrekarelik arazi üzerine spor tesisi inşa edecek. Futbol ve basketbol sahasının yanı sıra tenis kortunun yer alacağı spor tesisi için Fen İşleri Daire Başkanlığı mayıs ayında ihaleye çıkacak. Söz konusu ihaleyi alan firmaya yer teslimi ise sözleşme imzalandıktan 10 gün sonra yapılacak.

KÖRFEZ’E 59 BİN METREKARELİK SAHA İNŞAATI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Üstyapı Şube Müdürlüğü “Körfez ilçesi spor tesisi yapım işi” için ihaleye çıkacak. 14 bin 800 metrekaresi kapalı alan, 59 bin 200 metrekaresi de saha imalatı olmak üzere 74 bin 500 metrekarelik arazi üzerine yapılacak olan söz konusu tesisin inşa çalışmaları 365 günde tamamlanacak.

FUTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, TENİS SAHALARI…

Büyükşehir belediyesinin yapacağı spor tesisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu yer alacak. Körfez’deki sporculara ve gençlere hizmet vermesi için büyükşehir tarafından ilçeye kazandırılacak olan proje 7 katlı olacak.

SPOR SALONUN İHALESİ 2 MAYIS’TA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez’e kazandırılacak olan spor salonun ihalesi için 2 Mayıs’ta ihaleye çıkılacak. Büyükşehir belediyesinin spor salonu projesinin ihalesini alan firmayla sözleşme imzalanacak ve 10 gün içinde de şirkete yer teslimi yapılacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki zemin etüt işlerinin hazırlanması için
Sıradaki Haber Kocaeli’nin zemin araştırmaları ihalesi pazarlıkla İzmitli şirkete gitti!