Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Büyükşehir 40 araç kiralayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 40 adet sağlık hizmetlerinde kullanılmak araç kiralayacak. Bir yıllığına kiralanacak olan araçların kullanımına Ekim ayında başlanacak ve Eylül 2025’te sona erecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 40

Basliksiz 3 1Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Sağlık Hizmetlerinde Kullanılmak Üzere Sürücüsüz Araç Kiralama” ihalesi gerçekleştirilecek. 40 aracın kiralanacağı ihale, 30 Temmuz’da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihale toplantı salonunda düzenlenecek. Büyükşehirin kiralayacağı araçların kullanımına Ekim ayında başlanacak, Eylül 2025’te ise sona erecek.

25 ADET AMBULANS KİRALANACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği 40 araçlık ihale kapsamında 25 adet ambulans ile 14+1 kişilik asansörlü minibüs kiralanacak. Kocaeli sınırlarında ve Türkiye genelinde hizmet verecek olan araçlar için 25 Haziran’da ihalesi onay çıktı.

1 EKİM’DE KULLANIMA BAŞLANACAK

Büyükşehirin gerçekleştireceği 40 araçlık kiralama işleminin ihalesi ise 30 Temmuz tarihinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ihale toplantı salonunda gerçekleştirilecek. Büyükşehirin kiralayacağı araçların kullanımına 1 Ekim 2024 tarihinde kullanıma başlanacak ve 30 Eylül 2025 tarihinde ise araçların kullanımı sona erecek.