Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli 75. Yıl Yetiştirme Yurdu Dermeği'nden anlamlı gece

Kocaeli 75. Yıl Yetiştirme Yurdu ve Yardımlaşma Derneği, yetiştirme yurdunda kalan öğrenciler yararına ve derneğin ikinci yaşını kutlamak amacıyla gece tertip etti.

Kocaeli 75. Yıl Yetiştirme

Kocaeli 75. Yıl Yetiştirme Yurdu ve Yardımlaşma Derneği, yurtta kalan çocuklara destek ve ikinci yaşını kutlamak için İzmit Yelken Kulübü’nde bir yemek tertip etti. Geceye; İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Huzur Evi Derneği yönetimi, Kocaeli 75. Yıl Yetiştirme Yurdu ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İbrahim Sarı ve yardımcıları, ÇEKÜL Başkanı Numan Gülşah, Çocuk Evleri Koordinasyon Müdürü Mahmut Molla Recep ve Yetiştirme Yurdu Müdürü Halil İbrahim Bayraktaroğlu ile yaklaşık yüz kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

masa 2

PLAKET VERİLDİ
Açılış konuşmasını yapan dernek başkanı İbrahim Sarı, yetiştirme yurduna katkı sunan herkese teşekkür etti. Sarı, “Derneğimiz bu gün 2 yaşında. Hem derneğimizin kuruluşunun ikinci yılı hem de çocuklarımız için bu anlamlı geceyi düzenledik” dedi. Sarı’nın konuşmasının ardından dernek ve yetiştirme yurdu için yürüttükleri faaliyetler nedeniyle dernek üyelerine plaket takdim edildi. Plaket takdimi için sahneye çıkan Başkan Nevzat Doğan, duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi.

masa 3 1

KİMSESİZLİK ZOR
Doğan, “Sosyal duyarlılık konusunda yapılacak en hayırlı iş kimsesiz çocukları sahiplenmek onları korumaktır. Kimsesizlik çok zordur. Allah gönüllülüğü önemli kılmıştır. Bizim milletimiz de gönüllü ve yardımsever bir millettir. En önemli cevherimiz olan gönüllülüğümüzdür. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. Doğan konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk’ü de anarak “Atatürk, dönemin dehasıydı. Bir milleti küllerinden var etti. Cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması dileğiyle ulu önderimizi ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

GÜLÜMSER AYHAN

GULUMSER AYHAN

AYHAN’A SÜRPRİZ
Gecede Doğan’a, bir meclis üyesi tarafından neden kadınlara yeterince yer vermedikleri soruldu. Doğan ise kadınların bulundukları yere zarafet ve nezaket getirdiğini ifade ederek yeni listelerinde iki kat daha fazla kadın olacağını söyledi. Gecede bir de doğum günü sürprizi vardı. CHP İzmit Belediye Meclis Üyesi Gülümser Ayhan’a doğum günü olduğu için Başkan Doğan tarafından üzerinde Türk bayrağı ve Atatürk fotoğrafı bulunan saat kulesinin maketi hediye edildi. Daha sonra Gülümser Ayhan, Doğan için mikrofonu alıp şarkı söyledi. Şarkılara Doğan da eşlik etti.

yonetim

PASTA KESTİLER

PASTAA