Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe sallanıyor: Deprem sonrası Kocaman’dan açıklama!

Kartepe’de dün meydana gelen 2,0’lık depremin ardından bugün sabaha karşı bir deprem daha meydana geldi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman depremle ilgili açıklama yaptı.

Kartepe’de dün meydana gelen

Kartepe’de dün gerçekleşen 2,0’lık depremin ardından bugün sabaha karşı yeni bir daha meydana geldi. Kocaeli’de gerçekleşen depremin ardından Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman açıklama yaptı. Kocaman, “Çok şükür şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yok” ifadelerini kullandı.

03.42’DE OLDU

Merkez üssü Kartepe olan deprem, 29 Mayıs’ta saat 19.48’de yaşandı. AFAD tarafından 2,0 büyüklüğü olan deprem, 10.5 kilometre derinlikte yaşandı. Kartepe’de 31 Mayıs’ta saat 03.42’de bir deprem daha yaşandı. 11, 19 kilometre derinlikte yaşanan deprem 2,5 büyüklüğünde olduğu ölçüldü.

“OLUMSUZ DURUM YOK”

Kartepe’de yaşanan depremin ardından Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman X hesabından yaptığı paylaşımda, “Merkez üstü Kartepemiz olan ikinci bir deprem yaşadık. Çok şükür şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum yok. Rabbim her türlü afetlerden, felaketlerden bizleri korusun. Geçmiş olsun Kartepem…” ifadelerine yer verdi.