Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kabinede revizyon iddiası: 3 bakan gidiyor!

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ikinci parti konumuna düşen AK Parti’de kabine revizyon yapılacağı iddia edildi. Ankara’daki kulislerine göre, üç bakanın değişeceği öne sürüldü.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ikinci parti konumuna düşen AK

Yerel seçimlerde elindeki belediyeleri kaybederek ikinci parti konumuna düşen AK Parti’de partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede revizyona gideceği öne sürüldü. Ankara’daki kulislere göre, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahiur Özdemir Göktaş ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın değişeceği öne sürüldü.

Türkiye’de son günlerde en fazla eleştirilerin yöneltildiği İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet bakanı Yılmaz Tunç’un ise değişimden etkilenip etkilenmeyeceği merak konusu olurken; iki bakanlık arasında gerilim olduğu dile getiriliyor.