Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’ne 950 bin lira teklif vermişti: Bakanlıktan ihaleye giriş yasağı!

İzmit Belediyesi’nin daha önce çay bahçesi için 950 bin liralık ihale teklifi veren Bülent Yakmaz’ın İzmit Belediyesi’nin ihalelerine girmesi yasaklandı. Karar Resmi Gazete’de yayınlandı.

İzmit Belediyesi’nin daha önce

Basliksiz 3 1İzmit Belediyesi’nin 2023 yılının Temmuz ayında ihaleye çıkardığı Alikahya’da bulunan büfe ve çay bahçesi için Cem Karacan ve Erdoğan Buluş ile birlikte en yüksek teklifi veren Bülent Yakmaz’ın İzmit Belediyesi’nin ihalelerine girmesi 6 ay yasaklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından karar, Resmi Gazete’de de yayınlandı.

EN YÜKSEK TEKLİF 201 BİN LİRA

2023 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilen ve Alikahya’nın Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde yer alan büfe ve çay bahçesi için İzmit Belediyesi tarafından ihale yapılmıştı. Yapılan ihalede Cem Karacan 201 bin lira, Erdoğan Buluş 45 bin lira ve Bülent Yakmaz ise 950 bin liralık teklifte bulunmuştu. Yakmaz’ın çay bahçesini kiralayıp kiralamadığına ilişkin bir bilgiye ulaşılmadı.

RESMİ GAZETE’DE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Bülent Yakmaz’ın İzmit Belediyesi’nin gerçekleştireceği ihalelere katılması Devlet İhale Kanunu uyarınca 6 aylığına yasaklandı. Karar, Resmi Gazete’de yayınlandı.

OLTA BALIKÇILARI DERNEĞİ DE YASAKLANDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda Bülent Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’nin de İzmit Belediyesi’nin düzenleyeceği ihalelere girmesi Devlet İhale Kanunu uyarınca 6 aylığına yasaklandı. Derneğin yasağına ilişkin karar, Resmi Gazete’de de yayınlandı.