Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nde şok istifa!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yerel seçimlerden sonra Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu olarak atadığı Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz görevinden istifa etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından belediyedeki danışman ve sorumlu sayısını 15’ten 22’ye çıkaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in seçimlerin ardından Muhtar Hizmet Masası Sorumlusu görevine atadığı Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz görevinden istifa etti.

DOĞRULUK VE DÜRÜSTLÜKTEN ÖDÜN VERMEDİM

Ümit Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa duyurdu. Yılmaz şu ifadelere yer verdi; “Değerli arkadaşlar, Hayatımın hiçbir döneminde bana öğretilen doğruluk ve dürüstlükten ödün vermeden kendi bildiğim doğruları savunmaktan sebebi ne olursa olsun vazgeçmedim. 20 senedir hizmet sektöründe elimden geldiği kadar gayretle çalışarak hiçbir karşılık beklemeden çalışıyorum. Bu dönem ısrarla gelen meclis üyeliği görevini kabul etmeyip, Muhtarlık yapmayı tercih ettim. Seçimden sonra belediye başkanımızdan gelen muhtar hizmet masası sorumluluğunu teklifini kabul ettim. Amacım bütün muhtarlarımızla belediye arasında köprü olup geçen dönem yaşanan sıkıntıların yaşanmaması ve hizmetti.

SÖZ VE SÖYLEMLERİN UYUŞMADIĞINI GÖRDÜM

Ancak ne verilen sözün ne de söylenenlerin hiçbirine uyuşmadığı bir ortamda bulunduğumu kısa sürede çözmüş oldum. Hizmetle bağdaşmayan hiçbir görevin benim için önemi olmamıştır. Onun için ne muhtarlarımıza ne de belediyemize fayda sağlamayacak görevimden kendi irademle ayrılmış bulunmaktayım. Ben kimseye makam ve gösteriş için görüntü yapacak yaşı ve tecrübeyi çoktan geride bıraktım. Belki hizmet harici sadece görüntü için bu koltukların taliplisi çoktur, bekleyenler buyursun otursun. Bizi bilen bilir bilmeyen de kendisi gibi bilir. Saygılarımla.”

istifaaa 1