Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Yıldırım’dan ilk açıklama geldi

Karamürsel’in sevilen ve sayılan eski Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yerel seçimlerin hemen ardından önemli bir açıklamada bulundu. Yıldırım, görevi devralacak olan Ahmet Çalık’a başarılar dileyerek, “Görevi devredeceğim Ahmet Çalık’a çalışmalarında başarılar diliyor, seçim sonuçlarının ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı

Karamürsel'in sevilen ve sayılan

Türkiye, demokrasi tarihindeki önemli günlerden birini daha geride bıraktı. 31 Mart 2024 Pazar günü, halkımız belediye başkanlarını ve muhtarlarını belirlemek için büyük bir kararlılıkla sandık başına gitti. Kocaeli, bu demokratik şölene 12 ilçede kurulan 4 bin 721 sandıkla katıldı. Seçimlerin ardından Kocaeli’de AK Parti’nin 9 belediyeyi kazanması ve CHP’nin ise 3 belediye ile sınırlı kalması siyasi dengeleri de gözler önüne serdi. Siyasi partilerden ve kazanan adaylardan gelen açıklamalar, seçim atmosferinin sıcaklığını korurken, özellikle dikkat çeken isimlerden biri de Karamürsel’in eski belediye başkanı İsmail Yıldırım oldu.

BAŞARILAR DİLEDİ

İsmail Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Değerli hemşherilerim, 2004-2024 Yılları arasında 4 dönem – 20 Yıllık bir süre sizlere Belediye Başkanlığı makamında hizmet etme gururunu Allah bana nasip etti. Bana memleketime hizmet etme ve hemşerilerim için taş üstüne taş koyabilme imkanını veren Allah’ıma şükrediyor, bu uzun hizmet yolculuğum boyunca birlikte yol yürüdüğümüz tüm Karamürsellilere yürekten teşekkür ediyorum. Ben her birinize hakkımı helal ediyorum, sizler de haklarınızı helal ediniz. 31.03.2024 Mahalli İdareler seçiminde bir kez daha sandık başına giden halkımız iradesini ortaya koyarak tercihini yapmıştır. Görevi devredeceğim Ahmet Çalık’a çalışmalarında başarılar diliyor, seçim sonuçlarının ilçemize ve milletimize hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.”